Wednesday, September 7, 2016

2. vuosi 1. jakso

Ykkösjaksolla kävimme perinteisellä Multamäen ryhmäytymisretkellä. Suunnittelimme retken tällä kertaa itse. Reissu meni hyvin. Opin matkalla paljon uutta Tupaswillasta.

Mieluinen hyvinvointimatkakohde Suomessa olisi Purola Farm. Siellä voisi hoitaa hevosia ja ratsastaa ja käydä turvehoidoissa ja saunassa.

Mieluinen hyvinvointimatkakohde ulkomailla voisi olla jossain Alpeilla.

Kestävä kehytys on aina hyvä asia ja sitä pitäsi ihmisten ja yhtiöiden tehdä enemmän. Matkailun kannalta kestävä kehitys tarkoittaa sitä että ptiää suojella luontoa eikä kuluttaa luonnonvaroja loppuun.

Suunnittelen Ilonan kanssa opintomatkaa Splitiin, Kroatiaan. Valitsin kohteen koska siellä on lämmin ja paljon tekemistä. Suosittelisin kohdetta nuorille ja aktiivisille matkaajille.



Opastuskierrosten suunnittelu: Miten mielestäsi onnistuit? Mikä oli helpointa ja mikä haastavinta? Mitä pidit opastamisesta englannin kielellä? Miten se mielestäsi meni?

Opastuksen suunnittelussa onnistuin mielestäni hyvin. Haastavinta oli ryhmänohjaaminen, asiakkaita ei muista aina paimentaa ja pitää silmällä. Häntäpää saattaa joskus jäädä jälkeen. Helpointa oli tekstien luominen. Kohteista löytyi suht helposti tietoa. Opastaminen englannin kielellä ei ole tuottanut minulle toistaiseksi vaikeuksia. Opin oman ja muiden tekstien avulla uusia sanoja. 


No comments:

Post a Comment